Siden her er for de husstande der kan gå sammen og bestille i fællesskab. Der kan her opnås store rabatter i fællesskab.

Billigst i drift

Varmepumpe er et godt alternativt for de fleste. Den er oftest den billigste drifts-løsning og den mest klimamæssige skånsomme. Der skal ikke graves noget op og installationen tager normalt kun en dag.

Og så er leveringstiden kort. Typisk 2-4 uger.

Selv når investeringen, afskrivninger og renter medtages er varmepumpen oftest billigst. Kombineres med solceller, kan det gøres endnu billigere og samtidig mere grønt.

Vi har lavet et par eksempler på tilbud specielt til dem, der lokalt kan gå sammen i grupper på minimum 10 husstande og købe ind sammen. Tryk her for at se dem.

At I går sammen betyder, at vi kan købe billigere ind. Det kommer selvfølgelig jer til gode.

Vi kommer stadig ud og vurderer på ejendommen og fakturerer individuelt. Der er ingen fælles hæftelse og pumpen kan oftest finansieres billigt og individuelt gennem vores samarbejdspartner ResursBank.

Lad os vide hvor mange I er, så aftaler vi at vores energi konsulenter kommer forbi og ser på forholdene og laver det samlede tilbud.

HUSK, vi bruger kun kendte mærker som bl.a. Mitsubishi, Vaillant og Panasonic.

 

 

Ring til Bent og få mere info.

 

BENT SNEDKER
ENERGIKONSULENT

Telefon: 25350230

Mail: bs@teknikgruppen.dk

Vejledende beregninger

*Årligt service til varmepumpe koster 1.500 kr. ved et minimum på 10 husstande der lokalt bestiller sammen. 
Afskrivning bør laves med hele investeringen over 20 år.
Gaspris inkl. moms og el er sat til 11 kr. pr. m3 og elprisen er sat til gennemsnit 2,3 kr/kWt, før reduktion af afgift.
Efter reduktion ved forbrug over 4000 kWt er prisen 1,4 kr. Oliepris er sat til 14 kr./ l, og træpille pris er sat til 3.000 kr./ton.

 

 

 

 

       Garanti på varmepumpe

 Garanti på varmepumpe er 5 år med mulighed for forlængelse til 10 år.  Tilbuddene kan blandes i varmepumpestørrelser. Kan eventuelt finansieres.
Alle driftsudringninger er vejledende og beregnet ud fra en gennemsnitlig isolering af bolig og en standard temperatur jf. DMI. Mindre differencer kan i praksis forekomme.
Investering er med udgangspunkt i en standard montage inkl. nedtagning af gl. anlæg.


  Bevis venligst, at du er et menneske ved at vælge flag.

  telefon: 7210 8014

  Vagt telefon: 7652 2200

  Industrivej 18, 7430 Ikast

  CVR: 13739544

  info@tgenergi.dk

  TG Energi
  TG Energi